Skip to main content

Συνελήφθησαν οι δράστες ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του Μετρό-Είναι ανήλικα αδέρφια

Οι δύο ανήλικοι δράστες ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια και αύριο Σάββατο αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα

Δύο ανήλικοι Έλληνες, που είναι και αδέλφια, είναι οι δράστες της επίθεσης στο Μετρό εναντίον του 52χρονου υπαλλήλου της Αττικό ΜΕΤΡΟ.

Οι δύο δράστες ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια και αύριο Σάββατο αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν καταφέρει μέχρι χθες να συνθέσουν τις κινήσεις και την πορεία των δραστών, από τη στιγμή που μπήκαν στο δίκτυο του Μετρό έως την έξοδό τους από αυτό, αναζητώντας παράλληλα ένα καρέ στο οποίο να είναι ευδιάκριτα τα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega σε έκτακτη ενημέρωση, πρόκειται για έναν 17χρονο και έναν 15χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν έξω από το σπίτι τους στην περιοχή του Περιστερίου.

Οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη τους με τη βοήθεια υλικού από κάμερες που υπήρχαν στον σταθμό της Ομόνοιας.

Έως τώρα, τα δύο αδέρφια δεν έχουν παραδεχθεί τις πράξεις που τους καταλογίζονται, ενώ παραμένει το τυπικό της υπόθεσης, η αναγνώρισή τους από τον σταθμάρχη, ο οποίος είχε δηλώσει πως μπορεί να αναγνωρίσει τους δράστες.

Σύμφωνα με το Mega, οι ανήλικοι δεν είχαν απασχολήσει παλαιότερα τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι δύο δράστες αρχικά εξύβρισαν τον σταθμάρχη που τους κάλεσε να φορέσουν μάσκα στον συρμό και στην Ομόνοια τον ακολούθησαν όταν κατέβηκε από τον συρμό, ξυλοκοπώντας τον με βαναυσότητα.