Skip to main content

Συνεργασία INTRASOFT-Μητροπολιτικού Κολλεγίου για την εκπαίδευση του προσωπικού

Στόχος της συνεργασίας είναι η αναβάθμιση των δεξιοτήτων του προσωπικού της Intrasoft με μία από τις καλύτερες πιστοποιήσεις Cyber Security

Η INTRASOFT International, η κορυφαία εταιρεία Πληροφορικής, εμπιστεύτηκε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του προσωπικού της σε θέματα Cybersecurity. Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην παροχή εκπαίδευσης στελεχών σε θέματα Ηλεκτρονικής Ασφάλειας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι Academic Partner του EC-Council (International Council of E-Commerce Consultants), του μεγαλύτερου οργανισμού πιστοποιήσεων στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων στον κόσμο, με παρουσία σε 145 χώρες. Ως μέλος του EC- Council Academia, προσφέρει – μεταξύ άλλων – το διεθνώς αναγνωρισμένο σεμινάριο Certified Ethical Hacker (CEH). Επίσης, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρέχει το πρώτο στην Ελλάδα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στον τομέα της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας και Εγκληματολογίας, MSc Information Security and Computer Forensics, σε συνεργασία με το University of East London.  

Μέσω της ιδιότητας του μέλους στο EC- Council Academia, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο θα προμηθεύσει την INTRASOFT International με το σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό του EC-Council στους τομείς του Ethical Hacking, Penetration Testing και Security Engineering, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Στόχος της συνεργασίας είναι η αναβάθμιση και η πιστοποίηση των δεξιοτήτων του προσωπικού της Intrasoft, μέσω της παροχής πρόσβασης σε μια από τις καλύτερες πιστοποιήσεις Cyber Security, με παγκόσμια αναγνώριση από διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες του κλάδου, όπως καταλήγει η ανακοίνωση.  

Λίγα λόγια για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με ιστορία από το 1982, είναι σήμερα είναι το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα.  Διαθέτει 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 7 υπερσύγχρονα campus και προσφέρει 66 αναγνωρισμένα bachelors και masters, σε συνεργασία με 7 κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια. Τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών καλύπτουν μεγάλο εύρος σύγχρονων επιστημονικών πεδίων, μεταξύ των οποίων και την Πληροφορική. Η Σχολή Πληροφορικής παρέχει μια ολοκληρωμένη πρόταση πανεπιστημιακών σπουδών, προσφέροντας 3 Bachelors και 4 Masters σε περιζήτητα και καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα επιστημονικά πεδία του κλάδου. Επιπλέον, είναι Partner του EC-Council Academia.