Skip to main content

Συγγνώμη ζητάει ο 56χρονος: «Δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τα κορίτσια»

Το δικαστήριο ζήτησε να προσέλθουν για κατάθεση η ανήλικη και ο πατέρας της και ήρε την κράτησή του χωρίς να του επιβάλλει περιοριστικούς όρους

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη του 56χρονου ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα παράνομης βίας και απειλή σε βάρος της 16χρονης μαθήτριας, η οποία κατήγγειλε ότι την πίεσε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του την ώρα που πήγαινε στο σχολείο της στην περιοχή της Νεάπολης.

Το δικαστήριο ζήτησε να προσέλθουν για κατάθεση η ανήλικη μαθήτρια και ο πατέρας της και ήρε την κράτησή του χωρίς να του επιβάλλει περιοριστικούς όρους.

Περνώντας το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου, ο ίδιος τόνισε ότι αρνείται κάθε κατηγορία.

Ο δικηγόρος του Απόστολος Τζαρός, σημείωσε πως ο εντολέας του «ζητάει συγγνώμη για την ταραχή που προκάλεσε στα κορίτσια» και ότι «δεν είχε καμία πρόθεση να τις φέρει σε δύσκολη θέση».

Σημειώνεται πως στο ΕΠΑΛ του Ευκλείδη, στο οποίο ο 56χρονος διδάσκει, διατάχθηκε ΕΔΕ προκειμένου να εξεταστεί αν ο κατηγορούμενος έχει προβεί σε αντίστοιχες πράξεις.

Αναφερόμενος στην ΕΔΕ, ο κ. Τζαρός είπε πως «πολύ καλά έγινε και διατάχθηκε προκειμένου να μην μείνει τίποτα στη σκιά και να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση».

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα της μαθήτριας, αυτή ζήτησε οδηγίες για να πάει στο σχολείο της από καφέ σε περιοχή της Νεάπολης.

Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας την προσέγγισε και της πρότεινε να την πάει στο σχολείο της με το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, την βρήκε σε ένα στενό και αυτή τη φορά την πίεσε να μπει στο αυτοκίνητο.

Η 16χρονη γύρισε στο καφέ πανικόβλητη και τηλεφώνησε στον πατέρα της, που μάλιστα δημοσίευσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες του 56χρονου από το κλειστό κύκλωμα του καφέ. Αργά το βράδυ της Δευτέρα μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης Συκεών ο 56χρονος συνελήφθη.

Σημειώνεται πως σε βάρος του 56χρονου έχουν γίνει άλλες δύο καταγγελίες τον περασμένο μήνα από δύο 20χρονες, στην περιοχή των Πεύκων. Με εντολή Εισαγγελέα θα διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση για τα δύο αυτά περιστατικά, ενώ θα κληθούν για κατάθεση οι δύο καταγγέλλουσες.