Skip to main content

Συνήγορος Παππά: Δεν είχε γνωστούς για να πάει έξω

Ο συνήγορος του καταδικασμένου μέλους της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως ο πελάτης του δεν του έχει αποκαλύψει πού διέμενε όλο αυτό το διάστημα.

Στις φυλακές Δομοκού βρίσκεται πλέον o Xρήστος Παππάς ενώ για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του καταδικασμένου μέλους της Χρυσής Αυγής μίλησε στην ΕΡΤ ο συνήγορός του, Περικλής Σταυριανάκης.

«Ο Χρήστος Παππάς δεν είχε ερείσματα στο εξωτερικό. Δεν είχε γνωστούς για να πάει έξω» δήλωσε ο κ. Σταυριανάκης σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο εντολέας του σχεδίαζε τη διαφυγή του σε άλλη χώρα.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, ο πελάτης του δεν θα έχει επιπλέον ποινή για το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν είχε παραδοθεί και διέφευγε της σύλληψης.

«Aυτό που περιμένουμε πλέον είναι ο προσδιορισμός του εφετείου, τον οποίο αναμένουμε για το 2022», τόνισε ο κ. Σταυριανάκης ενώ όσον αφορά την 52χρονη γυναίκα στο σπίτι της οποίας βρέθηκε ο Χρ. Παππάς, ο δικηγόρος διέψευσε τις φήμες ότι ενδεχομένως να ήταν αυτή που τον κατέδωσε στην αστυνομία, λέγοντας ότι «δεν έγινε από την ίδια».

Ο δικηγόρος του συλληφθέντα επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του όντως ζήτησε να μεταφερθεί στο ίδιο κελί με τον Γιάννη Λαγό, ενώ όσο αφορά την καταδίκη της γυναίκας με το ουκρανικό διαβατήριο, στη σπίτι της οποίας εντοπίστηκε ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς ανέφερε: «Ο ισχυρισμός του πελάτη μου, αλλά και της ίδιας προφανώς δεν έπεισε και γι’ αυτό είχαμε και την καταδίκη της σε 30 μήνες».

Όπως επισήμανε ο πελάτης του, ο οποίος διέφευγε τις σύλληψης για 8 σχεδόν μήνες, δεν του έχει αποκαλύψει που διέμενε όλο αυτό το διάστημα που ήταν από τους πλέον καταζητούμενους στη λίστα της ΕΛΑΣ.