Skip to main content

Συννεφιά και τοπικές βροχές από το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη

Πτώση σημειώνει σήμερα ο υδράργυρος στο κέντρο της πόλης, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται για σήμερα στη Μακεδονία.

Στη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στη Θράκη βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο της πόλης.