Skip to main content

Συννεφιά και τοπικές βροχές σήμερα - Έως 8 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους ενώ θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς.

Τοπικές βροχές στα νότια αναμένονται την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά. Έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, στην Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -7 έως 5, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -4 έως 9, στη Θεσσαλία από -2 έως 10, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 0 έως 10, στα δυτικά ηπειρωτικά από 2 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από -2 έως 7, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 2 έως 11 και στην Κρήτη από 4 έως 11.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από δυτικά προς ανατολικά. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ με μικρή σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το πρωί από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς.