Skip to main content

Συννεφιά και βροχές στη Θεσσαλονίκη - Πτώση θερμοκρασίας

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από τους 6 έως τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα, Παρασκευή προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, με νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στο ιονιο, την Πελοπόννησο, τη δυτική στερεά και από τις βραδινές ώρες στην Κρήτη. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της κεντρικής και νότιας χώρας από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 5 με 7 μποφόρ, βαθμιαία τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Από το βράδυ θα φυσούν ανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από τους 6 έως τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας τη νύχτα. Θα φυσούν ανατολικοί-βορειοανατολικοί άνεμοι, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).