Skip to main content

Συννεφιά στη Θεσσαλονίκη - Έως 11 βαθμούς η θερμοκρασία

Συννεφιασμένος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς

Βροχές αναμένονται για σήμερα κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές-βραδινές ώρες, στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στα πελάγη έως 6 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στη Θράκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές-βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Συννεφιασμένος αναμένεται ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.