Skip to main content

Σύνοδος των επικεφαλής των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ παρουσία Μητσοτάκη

Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου προγραμματίζεται η σύνοδος των προέδρων όλων των ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της χώρας στην Αθήνα. Τι θα συζητηθεί.

Στους ρυθμούς της μεγάλης συνόδου των προέδρων όλων των νομαρχιακών και τοπικών κομματικών οργανώσεων κινείται η Νέα Δημοκρατία.

Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, 15 και 16 Οκτωβρίου, οι επικεφαλής του κομματικού μηχανισμού, όλοι οι πρόεδροι των ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ της χώρας, θα συμμετέχουν για δυο μέρες στη σύνοδο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και διοργανώνεται από τη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος.

Εκτός φυσικά του γραμματέα, Στέλιου Κονταδάκη, που είναι ο διοργανωτής της συνόδου, παρών θα είναι ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, ενώ αναμένεται να παραστεί και να μιλήσει και ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη σύνοδο, που είναι προεκλογική και έχει τον χαρακτήρα συσπείρωσης, ενεργοποίησης και προγραμματισμού του κομματικού μηχανισμού εν όψει των εθνικών εκλογών, σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει μεταξύ άλλων και μια πρώτη αποτίμηση της κινητοποίησης που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα σε όλη τη χώρα, με την ευθύνη του κόμματος. Θα εξεταστεί δηλαδή η αποτελεσματικότητα των επισκέψεων μικτών κλιμακίων με κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχη σε όλους τους νομούς, ενώ πιθανώς να γίνει και προγραμματισμός για τις επόμενες περιοδείες.

Επίσης, θα αναλυθούν κομματικά και οργανωτικά ζητήματα, θέματα προετοιμασίας για τις βουλευτικές εκλογές, ιδιαίτερα τοπικά ζητήματα των οργανώσεων και φυσικά θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, καθώς η ενημέρωση επιδιώκεται να είναι αμφίδρομη.