Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Επιχείρηση κουκούλωμα του σκανδάλου των υποκλοπών

«Το παρακράτος Μητσοτάκη έχει τραυματίσει και συνεχίζει να τραυματίζει τη Δημοκρατία», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση

Επιχείρηση κουκουλώματος του σκανδάλου των υποκλοπών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για καταστροφή εγγράφων και αποδείξεων στην ΕΥΠ.

«Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει πειστικές απαντήσεις οι δε αρμόδιοι θεσμοί, Δικαιοσύνη και ΑΔΑΕ, θα πρέπει με κατεπείγουσα διαδικασία να ενεργήσουν και να εξεταστούν οι αρμόδιοι για τις παρακολουθήσεις υπάλληλοι», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει ακόμη, πως σύμφωνα με το δημοσίευμα, «υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΥΠ που εντάσσονται στο περιβάλλον Μητσοτάκη ζήτησαν από τους υπαλλήλους να παραδώσουν τα ειδικού τύπου υπηρεσιακά usb των παρακολουθήσεων με σκοπό την καταστροφή τους».

«Το παρακράτος Μητσοτάκη έχει τραυματίσει και συνεχίζει να τραυματίζει τη Δημοκρατία. Χρέος όλων μας να μπει ένα τέλος σε αυτό τον κατήφορο», τονίζεται στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Την επιχείρηση "κουκούλωμα" του σκανδάλου των υποκλοπών από  το παρακράτος Μητσοτάκη, αποκαλύπτει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΥΠ που εντάσσονται στο περιβάλλον Μητσοτάκη ζήτησαν από τους υπαλλήλους να παραδώσουν τα ειδικού τύπου υπηρεσιακά usb των παρακολουθήσεων με σκοπό την καταστροφή τους.

Όλα αυτά μετά την ανακοίνωση της ΑΔΑΕ ότι προχωρά επιτέλους σε ελέγχους. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει πειστικές απαντήσεις οι δε αρμόδιοι θεσμοί, Δικαιοσύνη και ΑΔΑΕ, θα πρέπει με κατεπείγουσα διαδικασία να ενεργήσουν και να εξεταστούν οι αρμόδιοι για τις παρακολουθήσεις υπάλληλοι.

Το παρακράτος Μητσοτάκη έχει τραυματίσει και συνεχίζει να τραυματίζει την Δημοκρατία.  Χρέος όλων μας να μπει ένα τέλος σε αυτό τον κατήφορο.