Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Καθρεφτάκια στους ιθαγενείς ο οδικός άξονας Θεσσαλονίκης – ‘Εδεσσας

Σκληρή η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

Πυρά εκτοξεύει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τα πεπραγμένα της σημερινής επίσκεψής του στην πόλη.

Αναφορικά με τα εγκαίνια των ΜΕΘ, ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι όλες είναι δωρεά, ενώ ψέγει το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης απέφυγε να συναντηθεί με τους υγειονομικούς που τον περίμεναν έξω από το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Την εξαγγελία του έργου αναβάθμισης του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης- Έδεσσας ο ΣΥΡΙΖΑ τη σχολίασε ως «καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, σχολιάζοντας την αλλαγή σχεδιασμού στα έργα του μετρό που θα ολοκληρωθούν σε τρία χρόνια αντί για φέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της επικοινωνίας, των διαγγελμάτων σε greenroom και του αυτοθαυμασμού, επισκέφθηκε σήμερα την Θεσσαλονίκη για να εγκαινιάσει 18 νέες ΜΕΘ! Μικρή λεπτομέρεια που ξέχασε να αναφέρει, αποτελεί το γεγονός πως όλες είναι δωρεά, ενώ από την μεριά του το συντεταγμένο –πλην επιτελικό!- κράτος, δεν φρόντισε ούτε να τις στελεχώσει. Για άλλη μια φορά συναντήθηκε με «τοπικούς άρχοντες», αλλά απέφυγε σαν τον κλέφτη τους υγειονομικούς που τον περίμεναν έξω από το Νοσοκομείο Παπανικολάου. Ίσως επειδή δεν τον ενδιαφέρει καν να τους απαντήσει στο πως θα λειτουργήσουν αυτές οι ΜΕΘ, υποστελεχωμένες με ελάχιστο μη ειδικευμένο προσωπικό.

Σε άλλα νέα, ασχολίαστα θα αφήσουμε τα «καθρεφτάκια σε ιθαγενείς» που ανακοίνωσε, σχετικά με τον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης – Έδεσσας. Θα του υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι η εποχή που φυτρώνει το κουτόχορτο, και οι Θεσσαλονικείς θα κάνουν άλλα 3 χρόνια για να χρησιμοποιήσουν το Μετρό που, εάν το επιτελικό κράτος δεν άλλαζε το σχεδιασμό, θα ήταν έτοιμο φέτος. Προτίμησε όμως να δώσει προτεραιότητα στις εργολαβικές αποζημιώσεις, όπως όφειλε ως γνήσιος νεοφιλελεύθερος, καταστρέφοντας ταυτόχρονα την πολιτισμική κληρονομιά του σταθμού Βενιζέλου.

Τέλος, επειδή γνωρίζουμε πως τον ενδιαφέρει το να συντηρεί επικοινωνιακά την εικόνα του προσιτού ηγέτη, στην επόμενη επίσκεψή του στην πόλη μας του προτείνουμε να χρησιμοποιήσει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ιδίως εάν θελήσει να επισκεφθεί το γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη το οποίο και δεν πρόλαβε μάλλον να καταργήσει, όπως δήλωνε προεκλογικά. Το δρομολόγιο αυτό εκτελεί η γραμμή TELENOR – Budapest, που απαρτίζεται από τα σκανδαλωδώς πανάκριβα νοικιασμένα λεωφορεία χωρίς παράθυρα με τα οποία εξόπλισε τον ΟΑΣΘ ο κ. Καραμανλής, για να αποφύγουμε την διασπορά του κορωνοϊού!