Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι προηγούνται για την Κεντρική Επιτροπή - Πρώτη η Τζάκρη στην Κ. Μακεδονία

Αναμενόμενες -σύμφωνα με τη μέχρι τώρα καταμέτρηση – οι πρωτιές σε ψήφους για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η καταμέτρηση των ψήφων για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συνεχίζεται ωστόσο τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι τα μισά περίπου από τα 300 μέλη της θα εκλεγούν στο Λεκανοπέδιο. Αίσθηση προκαλεί επίσης ότι ψηλά σε ψήφους είναι αρκετοί πασοκογενείς (Ξενογιαννακοπούλου, Σπίρτζης, Ραγκούσης) ενώ στην Κρήτη πρώτευσε ο Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, τα αποτελέσματα σε μια σειρά περιφερειών έχουν ως εξής:

Στην Περιφέρεια Αττικής πρώτη έρχεται η Έφη Αχτσιογλου και δεύτερος ο Διονύσης Τεμπονέρας με μεγάλη διαφορά. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν - με μικρές διαφορές μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να αλλάζει διαρκώς η σειρά κατάταξης- οι: Ρένα Δούρου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Παππάς, Γιάννης Ραγκούσης, Χρήστος Σπίρτζης, Κώστας Ζαχαριάδης, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ποιοι προηγούνται στην Κεντρική Μακεδονία

Στην Κεντρική Μακεδονία πρώτη έρχεται η Θεοδώρα Τζάκρη, ακολουθεί η Κατερίνα Νοτοπούλου, ενώ σε ψηλές θέσεις είναι οι Σωκράτης Φάμελλος και Κυριακή Μάλαμα.

Στην Ήπειρο πρώτη έρχεται η Όλγα Γεροβασίλη, στη Δυτική Ελλάδα ο Θάνος Μωραΐτης, στην Πελοπόννησο ο Αλέξης Χαρίτσης, Στη Στερεά Ελλάδα ο Γιάννης Σαρακιώτης, στο Βόρειο Αιγαίο ο Γιάννης Μπουρνούς και στην Κρήτη πρώτος ο Παύλος Πολάκης κι ακολουθεί ο Ανδρέας Ξανθός.