Skip to main content

Συζητάμε με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς στην Αρετσού και στην Κηφισιά-Βότση

Οι δύο συναντήσεις συμπληρώνουν των κύκλο των συζητήσεων που έχει ανοίξει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, με τους δημότες

Με την ατζέντα των έργων ανά χείρας ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, συνεχίζει τις συναντήσεις με τους πολίτες, στις γειτονιές του δήμου.

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα κι αφού θα έχει προηγηθεί η μέρα δημότη στο γραφείο του, θα μεταβεί στο Remezzo στην Αρετσού. Προγραμματισμένη συνάντηση έχει και με τους κατοίκους των περιοχών Κηφισιά-Βότση, την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου, στις 18.00 στο θέατρο "Ναύαρχος Βότσης" στο 5ο λύκειο.

Ο κ. Δαρδαμανέλης θα έχει συνάντηση με τους κατοίκους των περιοχών, τους οποίους θα ενημερώσει για τα έργα που είναι σε εξέλιξη και αφορούν τόσο τις γειτονιές τους, όσο και ολόκληρο τον δήμο. Ταυτόχρονα θα ακούσει τα θέματα που τους απασχολούν, με σκοπό να υπάρξει μία εποικοδομητική συζήτηση και συνεργασία για το καλό του τόπου.

Οι δύο αυτές συναντήσεις συμπληρώνουν των κύκλο των συζητήσεων που έχει ανοίξει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, με τους δημότες σε κάθε γειτονιά της πόλης.