Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
x

ΣΚΕΡΤΣΟΣ: ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Ο Πίνατ φαίνεται να έχει κλέψει τις καρδιές και στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, αφού τον δανείστηκε για να στείλει ευχές ο υφυπουργός.

Ο «Πίνατ», ο σκύλος που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εγκατέστησε στο Μέγαρο Μαξίμου, γίνεται η μασκότ των συνεργατών του πρωθυπουργού. Ο χαριτωμένος Πίνατ έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο περιθώριο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Νίκο Αναστασιάδη και οι φωτογράφοι τον γνώρισαν από κοντά.

Ο Πίνατ φαίνεται να έχει κλέψει τις καρδιές και στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, αφού τον «δανείστηκε» και μέσω αυτού έστειλε τις πασχαλινές του ευχές ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Ακης Σκέρτσος.

«Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά σε όλες και όλους από τον κύριο Peanut (που μας έχει κλέψει τις καρδιές) και όλους εμάς στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού της κυβέρνησης. Να έχουμε ένα ξεκούραστο και ασφαλές Πάσχα με τους πολύ αγαπημένους μας (μακριά από εστίες υπερμετάδοσης του ιού) για να μπορέσουμε να κάνουμε το πέρασμα σε ένα πιο ελεύθερο και αισιόδοξο καλοκαίρι. Το αξίζουμε και μπορούμε να το πετύχουμε», ανέφερε ο Άκης Σκέρτσος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ