Skip to main content

Ανεξάρτητος ο Τζακόπουλος με καρφιά για την παράταξη Ταχιάου

Με αιχμές και σκληρή κριτική ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Σάκης Τζακόπουλος από την παράταξη «Θεσσαλονίκη Ταχιάος Υπεύθυνα».

Με αιχμές και σκληρή κριτική ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Σάκης Τζακόπουλος από την παράταξη με την οποία εξελέγη «Θεσσαλονίκη Ταχιάος Υπεύθυνα».

Ο κ. Τζακόπουλος, ο οποίος δεν παρευρέθηκε σήμερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, απέστειλε σχετική επιστολή στον πρόεδρο του Σώματος Δρόσο Τσαβλή.

«Συμμετέχω χρόνια σε όργανα και φορείς. Πάντα υπήρχε ο στόχος και η ιδέα της ομάδας. Σ΄ αυτό πίστευα και πιστεύω γι αυτό ασχολούμαι με την πολιτική και οργά;νωσα την μέχρι σήμερα δραστηριότητά μου. Η παράταξη «Θεσσαλονίκη Ταχιάος Υπεύθυνα» από την 1η Σεπτέμβρη δεν υπήρξε, δεν λειτούργησε ποτέ. Ως σήμερα δεν έχει ούτε καν γραφείο, ούτε γραμματειακή υποστήριξη. Δεν έχει επικεφαλής και όλα αυτά που την κάνουν ομάδα. Κατά το δοκούν ευκαιριακά και ανάλογα με τα θέματα, εκπροσωπείται στις συνεδριάσεις. Δεν κατέθεσε ποτέ μια πρόταση για ένα μείζον θέμα. Ορισμένοι από αυτούς που απέμειναν θα έλεγε κανείς πως θέλουν να αποτύχε κάποιοος από τη διοίκηση του δήμου για να πάρουν την θέση του», αναφέρει ο κ. Τζακόπουλος.

Όπως αναφέρει, στην επιστολή του, «συμμετείχα στις εκλογές πιστεύοντας ότι θα δημιουργούσαμε μια παράταξη, μια παρέα, μια ομάδα που θα έδινε λύσεις στα προβλήματα που μαστίζουν την πολη και μας καταταλαιπωρούν όλους. Πίστευα ότι αυτές οι λύσεις θα δοθούν από μια παράταξη αυτοδιοικητική, που όχι απλά θα γνωρίζει τα προβλήματά της πόλης αλλά θα ξέρει και πως θα τα αντιμετωπίσει, βελτιώνοντας το επίπεδο της ζωής μας».

«Στις εκλογές οι Θεσσαλονικείς μας εξέλεξαν 1η δημοτική παράταξη με 11 μέλη στο δημοτικό συμβούλιο, στις επαναληπτικές εκλογές, όμως, χάθηκε η διοίκηση στον δήμο Θεσσαλονίκης. Και εκεί χάθηκε η παράταξη, η ομάδα. Μέχρι τον Σεπτέμβριο οι μισοί της δημοτικοί σύμβουλοι είχαν προσχωρήσει στη διοίκηση του δήμου. Παρόλα αυτά δεν υπήρξε αντίδραση για να συνεχίσει να λειτουργεί και να υπάρχει, ώστε να εκπροσωπηθούν όλοι αυτοί που την στήριξαν στις εκλογές, θέτοντας προβλήματα και αναζητώντας την επίλυση τους οργανωμένα και έχοντας δρομολογήσει μια αξιοπρεπή στρατηγική».

Κλείνοντας την επιστολή του ο κ. Τζακόπουλος αναφέρει ότι ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος πλέον θα προτείνει λύσεις και θα εκπροσωπεί όσα λέγαμε σαν παράταξη πριν τις εκλογές.