Skip to main content

Σκόπελος: 25χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της στις διακοπές

Ένας 27χρονος φέρεται να χτύπησε την 25χρονη σύντροφό του στις διακοπές τους στην Σκόπελο - Συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον δικαιοσύνης.

Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της έπεσε μία 25χρονη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σκόπελο.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, οι δύο τους καβγάδισαν γιατί η 25χρονη φέρεται να μην είπε καλημέρα στον 27χρονο, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα θύμωσε και της συμπεριφερόταν άσχημα. Όταν επιβιβάστηκαν στο ΙΧ τους για να μεταβούν σε παραλία, ο καβγάς συνεχίστηκε και η κοπέλα, όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε έφυγε μόνη της για να επιστρέψει στα δωμάτια που έμεναν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η νεαρή φέρεται να ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της διακόπτοντας τις διακοπές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας έγινε έξαλλος και φέρεται να την έπιασε από τα μαλλιά, ενώ αναφέρεται πως τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και τής πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Μάλιστα, πάνω στα νεύρα του έσπασε και μία λάμπα του καταλύματος.

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία βρήκε τη νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο 27χρονος συνελήφθη και χθες Πέμπτη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή: thenewspaper.gr