Skip to main content

Σκρέκας: Ανεπάρκεια κυβέρνησης Τσίπρα στο θέμα των Σκουριών

Ο βουλευτής της ΝΔ ρωτά τον αρμόδιο υπουργό πώς θα αποφευχθεί το ενδεχόμενο το ελληνικό Δημόσιο να πληρώσει 750 εκατ. ευρώ στην Ελληνικός Χρυσός.

«Την ώρα που η Ελλάδα διψάει για επενδύσεις και οι άνεργοι ζητούν αξιοπρεπώς αμειβόμενες θέσεις εργασίας, η ανεπάρκεια της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα κινδυνεύει να στείλει έναν ιλιγγιώδη λογαριασμό 750 εκατ. ευρώ στους βάναυσα φορολογούμενους Έλληνες» σχολιάζει ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, αναφορικά με το εξώδικο αίτημα αποζημίωσης που υπέβαλε η Ελληνικός Χρυσός στο Δημόσιο.

Και συνεχίζει: «Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Γιώργο Σταθάκη, να έρθει στη Βουλή και να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:

Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο το Ελληνικό Δημόσιο να πληρώσει 750 εκατ. ευρώ στον επενδυτή;

Για ποιο λόγο δεν έχουν εκδοθεί ακόμη οι σχετικές άδειες με αποτέλεσμα να απειλείται το Ελληνικό Δημόσιο με αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ;».