Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΚΡΕΚΑΣ: ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι μοίρασε για άλλη μια φορά ανέξοδες υποσχέσεις για δήθεν παραγωγική ανασυγκρότηση.

Για ανέξοδες και απατηλές υποσχέσεις κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο Τομεάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, για την ομιλία του στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 

«Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Κοζάνη, μοίρασε για άλλη μια φορά ανέξοδες υποσχέσεις για δήθεν παραγωγική ανασυγκρότηση» τόνισε ο βουλευτής στην ανακοίνωσή του. . 

Υπογράμμισε μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας δεν έκανε καμία αναφορά στη Δ.Ε.Η. και την, όπως την χαρακτήρισε, «τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η επιχείρηση τα δυόμιση χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ». 

«Καμία αναφορά για το πώς η επιχείρηση θα γίνει ξανά βιώσιμη, θα εκσυγχρονίσει τις μονάδες της  και θα συνεισφέρει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Καμία αναφορά για τους εργαζόμενους που δουλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες στα ορυχεία της ΔΕΗ και παραμένουν απλήρωτοι μήνες τώρα. Καμία αναφορά στην πρόσφατη καταστροφή στο ορυχείο Αμυνταίου» αναφέρει ο κ. Σκρέκας.

Καταλήγοντας, υποστήριξε πως η «παραγωγική ανασυγκρότηση δεν πετυχαίνεται με απατηλές υποσχέσεις και αβάσιμες  εξαγγελίες, αλλά με πράξεις και σχέδιο».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ