Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΚΡΕΚΑΣ: ΤΣΙΠΡΑΣ-ΔΕΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ εξαπολύει πυρά στην κυβέρνηση και την εταιρεία για τις αυξήσεις στους συνεπείς καταναλωτές.

Την ανακοίνωση της ΔΕΗ για αυξήσεις στους συνεπείς καταναλωτές σχολίασε ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας.

Όπως υποστήριξε, «ο ενορχηστρωτής του κινήματος "δεν πληρώνω" κ. Τσίπρας και η διορισμένη από αυτόν διοίκηση της ΔΕΗ, μετά από τέσσερα χρόνια εγκληματικών πολιτικών που μετέτρεψαν τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας σε βαθιά προβληματική εταιρεία με ζημιές πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ την ημέρα, στέλνουν τελικά τον λογαριασμό της ανικανότητάς τους στους Έλληνες πολίτες, και μάλιστα στους συνεπείς».

Κατά τον κ. Σκρέκα, «η ηγεσία της ΔΕΗ, μπροστά στον τρόμο της ολοκληρωτικής κατάρρευσης της εταιρείας από τα βαριά οικονομικά προβλήματα που έχει περιέλθει, προχωρά σε αυξήσεις 6% των λογαριασμών του ρεύματος μόνο στους συνεπείς καταναλωτές. Τιμωρεί, έτσι, τους Έλληνες που πασχίζουν να πληρώσουν με δυσκολία τον λογαριασμό του ρεύματος, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα τους στρατηγικούς κακοπληρωτές».

Ο τομεάρχης της Ν.Δ. τόνισε πως «αυτοί που με τις καταστροφικές επιλογές τους προκάλεσαν προβλήματα βιωσιμότητας στον βασικό πυλώνα του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας, με ανυπολόγιστες συνέπειες στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, θα λογοδοτήσουν σύντομα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ