Skip to main content

Sky Express: Ενισχύει το πρόγραμμα εσωτερικού - Επιπλέον δρομολόγια από και προς Αθήνα

Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει 420.000 θέσεις, επιπλέον 300,000 θέσεις από το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, για τους επιβάτες από και προς Θεσσαλονίκη.

Με αύξηση διαθέσιμων θέσεων 250%, νέους προορισμούς εξωτερικού και ακόμα συχνότερα δρομολόγια, η Sky Express ενισχύει τη θέση της Θεσσαλονίκης στο πτητικό της πρόγραμμα.

Ο κομβικός ρόλος της πρωτεύουσας της Β. Ελλάδας για την SKY express αναδεικνύεται ακόμα μια φορά με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλα τα επίπεδα. Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία που πιστοποιούν την στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας στην περιοχή, αλλά και μια νέα εποχή στις αερομεταφορές της χώρας.

Περισσότερες διαθέσιμες θέσεις

Η SKY express διαθέτει 420.000 θέσεις, επιπλέον 300,000 θέσεις από το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, για το επιβατικό κοινό από και προς το Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία. Αύξηση ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθώς αγγίζει το 250% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά!

Όλες οι πτήσεις εξυπηρετούνται από τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο της χώρας και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης στον οποίο εντάσσεται και το Airbus 320neo με τη διακριτική ονομασία “My Thessaloniki”. Μια συμβολική κίνηση σε ένδειξη ανταπόδοσης στη μεγάλη εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι κάτοικοι στην εταιρεία.

Διεθνές πτητικό πρόγραμμα

Πρόσφατα η εταιρεία εγκαινίασε το διεθνές πτητικό της πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας τις απευθείας πτήσεις από και προς Λάρνακα. Η επένδυση προβλέπεται να ενισχυθεί σύντομα οδηγώντας την ευρύτερη περιοχή σε μια νέα εποχή συνδεσιμότητας και περαιτέρω ανάπτυξης.

Σε αυτή την κατεύθυνση έχει γίνει ο προγραμματισμός των δρομολογίων από τη SKY express ώστε να διασφαλίζεται η εύκολη πρόσβαση και σε όλους τους διαθέσιμους προορισμούς εξωτερικού της εταιρείας μέσω Αθήνας (Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Βρυξέλλες), χωρίς πολύωρες στάσεις.

Ενισχυμένο πρόγραμμα εσωτερικού

Στις συνολικά 73 πτήσεις την εβδομάδα από το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σε 5 προορισμούς εσωτερικού (Αθήνα, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος) προστίθενται δύο απευθείας δρομολόγια από και προς Αθήνα, αυξάνοντας τα σε 6 ημερησίως.

Ποιοτικές υπηρεσίες στους πιο ανταγωνιστικούς ναύλους

Οι ταξιδιώτες από και προς Θεσσαλονίκη έχουν τη δυνατότητα επιλογής ναύλων μεταξύ SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy, αλλά και της προσθήκης υπηρεσιών όπως είσοδος στο αποκλειστικό και πρόσφατα ανακαινισμένο Lounge της Θεσσαλονίκης, αλλά και τα Lounges Αθήνας και Λάρνακας, καθώς και χρήση του Fast Lane στα αντίστοιχα αεροδρόμια.

Σε όλες τις πτήσεις  το επιβατικό κοινό απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία εν πτήσει με δωρεάν προσφορά επώνυμων προϊόντων, ενώ ειδικά στις πτήσεις εξωτερικού παρέχονται και οι προτάσεις της νέας υπηρεσίας Drinks & Bites με premium προϊόντα.

Έτσι, η Β. Ελλάδα έχει πλέον στη διάθεσή της ακόμα περισσότερες επιλογές προορισμών, ακόμα περισσότερες εναλλακτικές πτήσεων και ακόμα μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι με τα προνόμια της SKY express.