Skip to main content

Σοκ από την απολογία του γυναικοκτόνου: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της»

«Το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται».

Μια τρομοκρατική περιγραφή για τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης Καραλάϊν έδωσε κατά την προανακριτική απολογία του ο 33χρονος πιλότος. Ο κατηγορούμενος, που ομολόγησε εξιστορώντας, σύμφωνα με την αστυνομία, ολόκληρη τη σχέση του με την 20χρονη, δίνει την αίσθηση με βάση όσα περιγράφει πως προσπαθεί να αποφύγει να περιγράψει σκηνές βίας αλλά αναφέρεται σε ένα ξέσπασμα της άτυχης κοπέλας.

Υποστηρίζει μάλιστα πως την κρατούσε σφιχτά" στην αγκαλιά του "μέχρι που σταμάτησε να κουνιέται": "…Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στον σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί. Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά, το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα ο πιλότος αναφέρει, σύμφωνα με το capital.gr, την προανακριτική απολογία του:

«Μια μεγάλη συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. "Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω" μου είπε και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τιναζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει.

Τιναζόταν. Το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στον σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί. Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά, το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».