Skip to main content

Σοκ με τη νέα γυναικοκτονία στη Λακωνία - 40χρονος έπνιξε τη σύζυγό του

Ένας 40χρονος, αλβανικής υπηκοότητας έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 36χρονη σύζυγό του στη Λακωνία το πρωί της Δευτέρας.

Ένας 40χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται διότι, σύμφωνα με την αστυνομία, σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του στην περιοχή του Βλαχιώτη, στη Λακωνία.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο 40χρονος, υπήκοος Αλβανίας, τηλεφώνησε αργά χθες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι σκότωσε την 36χρονη, επίσης υπήκοο Αλβανίας.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 40χρονου, βρήκαν την 36χρονη χωρίς τις αισθήσεις της.

Αμέσως μετά η γυναίκα διακομίστηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr, ο 40χρονος δήλωσε πώς τσακώθηκαν γιατί η 36χρονη ήθελε να τον εγκαταλείψει, ενώ μαρτυρίες ανέφεραν πως το βράδυ της Κυριακής οι δυο τους - εργάτες γης, που ζούσαν τα τελευταία τρία χρόνια στο χωριό - καβγάδισαν έντονα, ενώ τα δυο παιδιά - αγόρια ηλικίας 8 και 10 ετών - κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο.

Λίγο μετά τη δολοφονία, ο 40χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας κυνικά πως «μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι και εκείνον να κάθεται δίπλα της.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης».