Skip to main content

Σοκ στη Ρόδο: Σε άλλες τρεις δολοφονίες ομολόγησε η 45χρονη που έπνιξε ηλικιωμένη

Νέα τροπή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας ηλικιωμένης στη Ρόδο από οικιακή βοηθό - Ομολόγησε σε άλλες τρεις δολοφονίες και μία απόπειρα.

Άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων που φρόντιζε τα τελευταία χρόνια ομολόγησε στους αστυνομικούς, που την ανέκριναν, η 45χρονη από τη Ρόδο, η οποία σήμερα το πρωί έπνιξε με μαξιλάρι 75χρονη γυναίκα που φρόντιζε στις Καλυθιές,. 

Διαβάστε: Ρόδος: Την έπνιξα γιατί δεν με άφηνσε να κοιμηθώ και με ταλαιπωρούσε, λέει η οικιακή βοηθός

Η ίδια ομολόγησε επίσης, σύμφωνα με τη rodiaki, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν στη νηπιακή ηλικία.

Επιπλέον, πληροφορίες της «δημοκρατικής» αναφέρουν ότι η 45χρονη στο πλαίσιο της προανάκρισης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το 2011 έδωσε σε μια διαβητική που φρόντιζε ζάχαρη και μέλι σκοπίμως και η ίδια πιθανολογεί ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αυτό, ενώ και πέρσι όπως είπε, έδωσε σε ηλικιωμένο που επίσης φρόντιζε, μεγάλη ποσότητα φαρμάκων από αυτά που ελάμβανε και πιθανολογεί επίσης ότι ο θάνατός του προήλθε από την αυξημένη ποσότητα των φαρμάκων που του χορήγησε.

Το γεγονός της μαρτυρίας αυτής αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η 45χρονη πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωσή της.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πώς θα εξελιχθούν οι έρευνες αυτές, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

 Φωτογραφία Αρχείου