Skip to main content

Σοκ στην Ορεινή Σερρών: Αυτοκτόνησε επειδή ήταν θετικός στον κορωνοϊό

Ο αδικοχαμένος άνδρας φοβήθηκε πως η νόσος θα τον οδηγήσει στο Νοσοκομείο όπου και θα χρειαστεί να διασωληνωθεί, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Το γεγονός ότι νοσούσε από κορωνοϊό παρότι εμβολιασμένος και ο φόβος του να διασωληνωθεί ήταν αυτό που οδήγησε τον 47χρονο κτηνοτρόφο να δώσει τέλος στη ζωή του σήμερα έξω από την Ορεινή Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το diktyotv.gr, ο αδικοχαμένος άνδρας φοβήθηκε πως η νόσος θα τον οδηγήσει στο Νοσοκομείο όπου και θα χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Ο 47χρόνος κτηνοτρόφος στο άκουσμα της είδησης πως νοσεί εξαφανίστηκε και έβαλε τέλος στην ζωή του. Η σορός του εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο ιστορικό ψυχικού νοσήματος.

Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν σοκαρισμένοι από την απόφαση του νέου άνδρα να βάλει τέλος στην ζωή του με ένα τόσο τραγικό τρόπο. Όλοι δηλώνουν ανάστατοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 47χρονος κτηνοτρόφος που έβλεπαν κάθε μέρα στο χωριό, (παρότι ζούσε στις Σέρρες) έβαλε τέλος στην ζωή του με ένα τέτοιο τρόπο.