Skip to main content

Σοκαριστικό βίντεο πτώσης Γερμανού οπαδού από το πάνω διάζωμα γηπέδου της Γαλλίας

Ένας οπαδός της Κολωνίας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση ύστερα από πτώση του από το πάνω διάζωμα της «Άλιαντς Ριβιέρα» στη Γαλλία.

Σοκαριστικό είναι το βίντεο από την πτώση ενός οπαδού της Κολωνίας από το πάνω διάζωμα της «Άλιαντς Ριβιέρα», του γηπέδου της Νις, στη διάρκεια επεισοδίων που έλαβαν χώρα πριν από τον αγώνα με τη Νις στη Γαλλία για την πρεμιέρα του Europa Conference League.

Ο οπαδός έπεσε σε κενό πέντε μέτρων οπισθοχωρώντας προς την κερκίδα της γερμανικής ομάδας και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Συνολικά, από τα από τα επεισόδια υπάρχουν επτά τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο είναι σοβαρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 10.000 οπαδοί της Κολωνίας ταξίδεψαν στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας για τον αγώνα, όμως τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ώρες δημιούργησαν συνθήκες εμπόλεμης ζώνης σε όλη την πόλη.

Η αστυνομία αιφνιδιασμένη από την παρουσία του κόσμου δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τις εστίες έντασης στην πόλη πριν από τον αγώνα, όπου υπήρξαν πολλοί βανδαλισμοί κατά τη μετακίνηση των οπαδών της γερμανικής ομάδας στο γήπεδο.

Με το που έφτασαν οι Γερμανοί στο γήπεδο βανδάλισαν τη μπουτίκ της Νις και επιχείρησαν να περάσουν στην αντίπαλη κερκίδα. Γρήγορα ξεκίνησαν μάχες σώμα με σώμα ακόμα και μέσα στο γήπεδο, μαζί με ανταλλαγές φωτοβολίδων και πυρσών.