Skip to main content

Αρπαγή 10χρονης: Δίωξη για βιασμό και πορνογραφία στην κοκκινομάλλα

Φρίκη στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας στην Τούμπα - Τα κακουργήματα για τα οποία διώκεται η περιβόητη «κοκκινομάλλα»

Δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος της 33χρονης που συνελήφθη για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, την περασμένη Πέμπτη, 11 Ιουνίου.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν την περιβόητη «κοκκινομάλλα» είναι δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Διαβάστε - Αρπαγή 10χρονης: Σοκάρει η ομολογία φρίκης της κοκκινομάλλας

Η κατηγορούμενη βρίσκεται έξω από την πόρτα του ανακριτή, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της αναμονής της παραμένει με σκυμμένο το κεφάλι και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Στο μεταξύ, σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση. Η 33χρονη, σύμφωνα με το anikolouli.gr, ομολόγησε τις πράξεις της και, μεταξύ άλλων, έδωσε ναρκωτικά στη 10χρονη μαθήτρια μέσω ροφήματος και μόλις η μικρή περιήλθε σε καταστολή, η κατηγορούμενη την ξάπλωσε και άρχισε να τη θωπεύει.

Διαβάστε - Με ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης βαρύνεται η κοκκινομάλλα

Πριν την προσαγωγή της, μάλιστα, από τις αρχές στην παραλία Κατερίνης πρόλαβε και έσπασε τον φορητό της υπολογιστή.