Skip to main content

Sold out το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Opap Arena

Η Ένωση φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (30/10, 19:30) στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στην Opap Arena - Αυστηρές προβλέψεις στην προσέλευση στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξαντλήθηκαν. Η Ένωση φιλοξενεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης (30/10, 19:30) στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στην Opap Arena.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι κατάμεστο. Η Ένωση, στην σχετική ανακοίνωση, επισημαίνει πως θα υπάρξουν αυστηρές προβλέψεις ως προς την προσέλευση στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Φίλοι της ΑΕΚ

Με την ευκαιρία της οριστικοποίησης ενός ακόμη sold out στην OPAP ARENA, αυτή την φορά για το πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής (19.30) με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνουμε πως εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα, θα υπάρξουν αυστηρές προβλέψεις ως προς την προσέλευση στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, οι θύρες του γηπέδου μας θα ανοίξουν στις 16.30. Τουλάχιστον από εκείνη την ώρα αλλά και νωρίτερα, είναι απαραίτητο να μην προσεγγίζει στο γήπεδο κανείς που να μην είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου. Θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι κι όποιος δεν έχει εισιτήριο απλά θα ταλαιπωρηθεί άσκοπα.

Όλοι μαζί για μια ακόμη μεγάλη γιορτή στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, με προσοχή και προστατεύοντας την ομάδα μας!