Skip to main content

Σοβαρός τραυματισμός 19χρονης στο Αγρίνιο στην πορεία για τον Φύσσα

Ομάδα αντιεξουσιαστών άρχιζαν να πετούν πέτρες, άλλα αντικείμενα και μολότοφ στους αστυνομικούς με τους οποίους βρέθηκαν αντιμέτωποι.

Επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο του Αγρινίου, στην πορεία που έγινε στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Μία 19χρονη τραυματίστηκε στο πρόσωπο, η οποία δέχτηκε βαρύ αντικείμενο, πιθανώς πέτρα ή κομμάτι μαρμάρου, ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο να επλήγη από φωτοβολίδα ευθείας βολής.

Η πορεία βρισκόταν προς το τέλος της, όταν έφτασε στην πλατεία Δημοκρατίας περίπου 21:00.

Ομάδα αντιεξουσιαστών άρχιζαν να πετούν πέτρες, άλλα αντικείμενα και μολότοφ στους αστυνομικούς με τους οποίους βρέθηκαν αντιμέτωποι στο σημείο και οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα.

Η 19χρονη καθόταν σε ένα παγκάκι όταν χτυπήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει αρκετό αίμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sinidisi φέρει πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο (κακώσεις και κατάγματα) και θα υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Η κοπέλα θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ιωαννίνων προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ζωή της δεν κινδυνεύει, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, όμως τα τραύματα στη μύτη και στα δόντια είναι βαριά και συνεπώς θα χρειαστεί επεμβάσεις για την αποκατάστασή τους.

Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκονται οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε, καθώς η κοπέλα φαίνεται πως δεν είχε καμία σχέση με την πορεία. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι την ώρα του τραυματισμού της η κοπέλα καθόταν σε ένα παγκάκι.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές που κατέληξαν σε έξι συλλήψεις, όμως κανένας από τους συλληφθέντες δεν φαίνεται να εμπλέκεται στον τραυματισμό της 19χρονης.