Skip to main content

Σπηλιόπουλος: Η ΝΔ Θεσσαλονίκης έβγαλε επιτυχώς τις τέσσερις εκλογές

Τα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης γέμισαν ασφυκτικά από τα περισσότερα των 100 ατόμων που συγκεντρώθηκαν για την κοπή της πίτας.

Περισσότερα από 2.000 άτομα πέρασαν από τη διοικούσα επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης μετεκλογικά είπε σήμερα στην κοπή της πίτας του οργάνου ο πρόεδρος του, Τάσος Σπηλιόπουλος, ο οποίος μάλιστα απηύθυνε κάλεσμα για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν και να συνδράμουν το κόμμα και την κυβέρνηση λέγοντας πως οι πόρτες της διοικούσας είναι ανοιχτές.

Ο κ. Σπηλιόπουλος που ήταν κεντρικός ομιλητής τόνισε πως παρά τα οργανωτικά προβλήματα η διοικούσα κατόρθωσε να βγάλει σε πέρας επιτυχώς και νικηφόρα τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις σε έναν μίνι απολογισμό του έργου της ΝΔ Θεσσαλονίκης ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερε μέσα σε μόλις έξι μήνες να αφήσει το αποτύπωμά της στην κοινωνία και να παράγει έργο ωφέλιμο για τη χώρα και τους πολίτες ενώ δεν αναφέρθηκε εκτενώς στη Θεσσαλονίκη, παρά μόνο υπογράμμισε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

Τα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης, στον πέμπτο όροφο της Μιχαήλ Καλού 6, γέμισαν ασφυκτικά από περισσότερα από 350 άτομα που συγκεντρώθηκαν για την κοπή της πίτας.

Από τους βουλευτές της Α Θεσσαλονίκης το παρών έδωσαν ο Στράτος Σιμόπουλος, ο Δημήτρης Κούβελας και η Άννα Ευθυμίου ενώ από τους βουλευτές της Β Θεσσαλονίκης ήταν παρόντες και οι τρεις, Θόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Επίσης, παρόντες ήταν πολλοί πολιτευτές και στελέχη του κόμματος, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ κεντρικού τομέα, Τάσος Εμμανουηλίδης, δυτικού τομέα, Διονύσης Μανωλόπουλος και Β Θεσσαλονίκης, Θωμάς Βράνος και πολλά στελέχη της διοικούσας.Το φλουρί κέρδισε η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.

O πρόεδρος της ΝΟΔΕ ανατολικού τομέα, Θόδωρος Μητράκας απουσίασε διότι είχε ένα τροχαίο ατύχημα κατευθυνόμενος στην εκδήλωση, χωρίς ευτυχώς συνέπειες στην υγεία του.