Skip to main content

Στα εργοτάξια κάθε μέρα ο Ζέρβας για την επιτάχυνση των εργασιών

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στα εργοτάξια της πλατείας Φαναριωτών και της πλατείας Μαβίλη - Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα στην πλατεία Ελευθερίας.

Συνεχείς επισκέψεις στα εργοτάξια του δήμου πραγματοποιεί το τελευταίες μέρες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του, ο κ. Ζέρβας προχωρά σε συνεχείς αυτοψίες αφενό για να έχει προσωπική άποψη σχετικά την εξέλιξη των έργων και αφετέρου για να στέλνει, με την παρουσία του, το μήνυμα της γρήγορης και έγκαιρης αποπεράτωσης.

Ο δήμαρχος επισκέφθηκε για δεύτερη φορά σε διάστημα μιας εβδομάδας τα έργα στην πλατεία Ελευθερίας καθώς είχαν διαπιστωθεί σημαντικές καθυστερήσεις. Ο κ. Ζέρβας είχε ζητήσει επιτάχυνση των εργασιών ώστε το έργο να μην παρεκκλίνει από το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα και οι εργασίες έχουν επανέλθει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.
 
Επιπλέον, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τα εργοτάξια της πλατείας Φαριωτών και της πλατείας Μαβίλη. Σύμφρωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, οι εργασίες προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και βρίσκονται εντός χρονοδιαγράμματος.
 
Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Ζέρβας πραγματοποίησε επίσκεψη και στα έργα ανάπλασης στο πάρκο Παπάζογλου ζητώντας επιτάχυνση των εργασιών ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στο έργο.
 
Εκτός από τα εργοτάξια, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης την τελευταία εβδομάδα έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις στο 19ο και το 72o Δημοτικό Σχολείο, στο 106ο Δημοτικό Σχολείο και 97ο Νηπιαγωγείο, ενώ πέρασε και από την παλιά Οικοκυρική Σχολή επί της Εγνατίας όπου μεταφέρθηκε το 1ο Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, μετά από απόφαση της νέας διοίκησης που από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της κλήθηκε να βρει λύση στο πρόβλημα στέγασης του συγκεκριμένου σχολείου.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν άμεσα (δείτε εδώ) και δεν χάθηκαν έτσι ώρες μαθημάτων. Υπήρξε δε η δέσμευση και συμπληρωματικών εργασιών και βελτιώσεων.