Skip to main content

Στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης από την Τρίτη ο Status 107.7

Νέο ενημερωτικό ραδιόφωνο, το STATUS 107.7, στον αέρα της πόλης, με γνωστούς συντελεστές και επικεφαλής τον Δημήτρη Βενιέρη.

Μια νέα προσθήκη στα ραδιοφωνικά πράγματα της Θεσσαλονίκης θα έχουμε τις επόμενες μέρες. Με μια πολύ δυνατή ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων επαγγελματιών μπαίνει δυναμικά στο χώρο της ενημέρωσης ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός STATUS 107.7.

Με όνομα... κράχτη τον Δημήτρη Βενιέρη, ο οποίος μετά τις εκλογές επιστρέφει εκ νέου στα ραδιοφωνικά πράγματα της πόλης. Οι εργασίες ολοκλήρωσης των εγκαταστάσεων θα διαρκέσουν λίγες ακόμη μέρες, ενώ οι επιλογές των συντελεστών έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Ο βασικός κορμός του νέου ραδιοφωνικού σταθμού αποτελείται από έμπειρα και επώνυμα στελέχη του Focus FM, στον οποίο εργαζόντουσαν μέχρι και το καλοκαίρι.

Πέραν του επικεφαλής του σταθμού, που είναι ο έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης, ο νέος σταθμός θα έχει στις τάξεις του τους Σωτήρη Βουτσελά, Βιργινία Δημαρέση, Κώστα Μάντζιο, Κώστα Μπλιάτκα, Βάλια Μπουγιουκλή, Κατερίνα Νικολάου, Έφη Παφίτου, Γιάννη Σωπασή, Δήμητρα Τσάτσου, Τριαντάφυλλο Τσουλφά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι Νίκος Θεοδωράκης, Κωστής Ζαφειράκης και Δημήτρης Ιατρού και ο Περικλής Στέλλας είναι πιθανό να συνεργαστούν στο πλαίσιο του νέου προγράμματος.

Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται «ζωντανά» 06.00-24.00 και δελτία ειδήσεων θα εκφωνούνται ανά μια ώρα. Υπάρχουν ειδικές θεματικές εκπομπές και δύο καινοτόμες ιδέες που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των ακροατών.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, ενώ γίνεται τιτάνια προσπάθεια για να γίνει πρώτη παρουσίαση του νέου σταθμού την ημέρα που τιμάται ο πολιούχος της Θεσσαλονίκης Άγιος Δημήτριος.

Οι εγκαταστάσεις του σταθμού βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Σαλαμίνος 5.