Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ WIND VISION

Οι συνδρομητές του πακέτου Full Pack έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αντισφαίρισης

Στα γήπεδα του Γουίμπλεντον για τη φάση των 8 του κορυφαίου τουρνουά τένις μεταφέρει τους συνδρομητές της η WIND VISION έως και τις 15 Ιουλίου. Οι συνδρομητές του πακέτου Full Pack έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αντισφαίρισης μέσα από τα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Τρίτη 10/7- Τετάρτη 11/7 Προημιτελικοί Ανδρών και Γυναικών

Πέμπτη 12/7        15:00    Α ημιτελικός Γυναικών                               
                           
ακολουθεί   Β ημιτελικός Γυναικών

Παρασκευή  13/7        15:00    Α ημιτελικός Ανδρών          
                    
ακολουθεί   Β ημιτελικός Ανδρών

Σάββατο 14/7            16:00    Τελικός Γυναικών

ακολουθεί      Τελικός Διπλού Ανδρών

ακολουθεί      Τελικός Διπλού Γυναικών

Κυριακή 15/7            16:00    Τελικός Ανδρών

ακολουθεί      Τελικός Διπλού Μικτού

Και για όποιον δεν προλάβει από την αρχή την προσπάθεια του κορυφαίου Ραφαελ Ναδάλ, Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, ή της σπουδαίας Σερένα Γουίλιαμς να περάσουν στην τελική φάση της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν το τρόπαιο, η WIND VISION, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, έχει τη λύση. Με τη δυνατότητα της επανεκκίνησης ζωντανού προγράμματος οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν από την αρχή το αθλητικό περιεχόμενο που έχει ήδη ξεκινήσει.

Το τουρνουά του Γουίμπλεντον είναι το παλαιότερο και δημοφιλέστερο τουρνουά τένις στον κόσμο, και το τρίτο  χρονικά Grand Slam από τα τέσσερα πιο διακεκριμένα τουρνουά τένις του κόσμου ετησίως και το μόνο που γίνεται σε χόρτο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ