Skip to main content

Στα ύψη και σήμερα ο υδράργυρος - Φτάνει τους 40 βαθμούς

Στη Θεσσαλονίκη το σκηνικό του καιρού αναμένεται καυτό, καθώς η θερμοκρασία θα κυμανθεί σήμερα από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στα ύψη διατηρούνται και σήμερα οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, με τον υδράργυρο να ξεπερνά κατά τόπους τους 40 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4.Στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Θρακικό τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη το σκηνικό του καιρού αναμένεται καυτό. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.