Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ

Η δράση διοργανώνεται από τη Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

 Σε μπλε χρώμα – το χρώμα του Διαβήτη - θα φωταγωγηθεί από τις 18:00 έως τις 22:00 ο Λευκός Πύργος, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.

Η δράση διοργανώνεται από τη Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας φωταγώγησης ιστορικών μνημείων και κτηρίων σε όλο τον κόσμο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, που έχει καθιερωθεί στις 14 Νοεμβρίου.

Η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει την Ηλεκτρονική Ημερίδα με θέμα «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης την εποχή του COVID -19», σήμερα στις 10.00 – 14.00 με δωρεάν συμμετοχή.

Σκοπός της Ηλεκτρονικής διαδραστικής Ημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού για τη διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη, ειδικά τις μέρες της πανδημίας, να δοθούν οδηγίες πρόληψης για τη νόσηση από τον Covid-19 και η ενημέρωση για τις μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισής του.

Τιμώμενα πρόσωπα θα είναι το νοσηλευτικό προσωπικό, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που αγωνίζονται για τη διαχείριση του διαβήτη και την αντιμετώπιση του Covid-19.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ