Skip to main content

Στα νερά του Θερμαϊκού ηλεκτρικό πατίνι στη Θεσσαλονίκη

Εργαζόμενοι της εταιρίας που ειδοποιήθηκαν, ανέσυραν από τη θάλασσα το ηλεκτρικό πατίνι νωρίς το πρωί, προκειμένου να επισκευαστεί.

Μέσα στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου βρέθηκε για τρίτη φορά ένα από τα ηλεκτρικά πατίνια στη Θεσσαλονίκη. Άγνωστοι πέταξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας το πατίνι στη θάλασσα, στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, εργαζόμενοι της εταιρείας που ειδοποιήθηκαν, ανέσυραν από τη θάλασσα το ηλεκτρικό πατίνι  νωρίς το πρωί, προκειμένου να επισκευαστεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταλήγει στον Θερμαϊκό κόλπο ενοικιαζόμενο πατίνι, αφού πριν από μερικούς μήνες σημειώθηκαν δύο ανάλογα περιστατικά.

Στο ένα μάλιστα άγνωστοι πέταξαν στη θάλασσα ένα από τα πατίνια που ήταν σταθμευμένα στο παραλιακό μέτωπο  και δεν δίστασαν να βιντεοσκοπήσουν και να κοινοποιήσουν την πράξη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Επισημαίνεται ότι, εάν δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία και μήνυση για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σε βάρος του ατόμου που έχει πετάξει το πατίνι στη θάλασσα, η Λιμενική Αστυνομία δεν μπορεί να δράσει αυτεπάγγελτα, όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της.

Αυτό ισχύει καθώς το ηλεκτρικό πατίνι δεν είναι αντικείμενο κλοπής, αλλά έχει ενοικιαστεί μέσω τραπεζικής κάρτας ανάληψης, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τους πολίτες.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook Aris Koutsioukis