Skip to main content

Σημειωτόν η επιστροφή των Θεσσαλονικέων από τη Χαλκιδική (φωτο)

Με χαμηλές ταχύτητες και καθυστερήσεις επιστρέφουν οι Θεσσαλονικείς, που έχουν οπλιστεί με υπομονή. Το μποτιλιάρισμα ξεκινά από τη Νέα Καλλικράτεια

Μεγάλο μποτιλιάρισμα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στην Εθνική Οδό Νέων Μουδανιών-Θεσσαλονίκης κατά την επιστροφή όσων επέλεξαν να περάσουν αυτό το ιδιαίτερα καυτό σαββατοκύριακο στις παραλίες της Χαλκιδικής.

Καθώς ο υδράργυρος σήμερα έφτασε στη Θεσσαλονίκη μέχρι και τους 36 βαθμούς Κελσίου, πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να αποδράσουν, έστω και για λίγες ώρες στη Χαλκιδική.

Κι ενώ η έξοδός τους ήταν σχετικά ομαλή, στην επιτροφή οπλίστηκαν με υπομονή και έκαναν τη διαδρομή με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες και καθυστερήσεις. 

Είναι ενδεικτικό πως στο φανάρι της Νικήτης μετά το μεσημέρι χρειαζόταν μέχρι και μισή ώρα για να το περάσει κανείς και να βγει στην έξοδο του χωριού, ενώ από το απόγευμα "φράκαρε" η εθνική οδός Νέων Μουδανιών-Θεσσαλονίκης.

Στο ύψος από τη Νέα Καλλικράτεια και ως την είσοδο της πόλης στη Θέρμη έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές από οχήματα με τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.