Skip to main content

Σταματά την έκδοσή της η αθλητική εφημερίδα «Άρης Είσαι»

Η εφημερίδα ξεκίνησε την έκδοσή της τον Φεβρουάριο του 2017 φτάνοντας τα 147 φύλλα μέχρι σήμερα που σταματά να βγαίνει στα περίπτερα.

Την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας «Άρης Είσαι» που κάλυπτε αποκλειστικά θέματα που αφορούσαν τα τμήματα του συλλόγου του Άρη γνωστοποίησαν σήμερα οι εκδότες και οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας με κοινή ανακοίνωση.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η εφημερίδα ξεκίνησε την έκδοσή της τον Φεβρουάριο του 2017, με εκδότες του Δημήτρη Παπαϊωάννου και Ηλία Πόππη που ζήτησαν από όλους τους ρεπόρτερ του Άρη να συμμετέχουν σε μια νέα «κιτρινόμαυρη» εκδοτική προσπάθεια.

«Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στήριξαν, επιλέγοντας να κρατήσουν την εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» στα χέρια τους έστω και μια φορά. Ακόμη περισσότερο ευχαριστούμε τους πιστούς αναγνώστες της εφημερίδας, που δεν μας γύρισαν ποτέ την πλάτη από το 1ο μέχρι το 147ο φύλλο. Ευχόμαστε από καρδιάς να ξεπηδήσουν στο μέλλον και άλλες τέτοιες «κιτρινόμαυρες» δημοσιογραφικές προσπάθειες, που θα στηριχθούν ακόμη πιο έντονα και θα έχουν την τύχη και την χαρά να καταγράψουν τις μικρές και μεγάλες στιγμές του ΑΡΗ μας», αναφέρει η ανακοίνωση.