Skip to main content

Σταρ του Χόλιγουντ κέρδισαν διαμονή σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκιδικής

Με διαμονή σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκιδικής επιβραβεύτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες στα λαμπερά MTV Movie & TV Awards.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ελληνική φιλοξενία και την πανέρμορφη Χαλκιδική έχουν οι σταρ του Χόλιγουντ που συμμετείχαν στα MTV Movie & TV Awards.

Σύμφωνα με την παράδοση χρόνων, όλοι οι συμμετέχοντες σε βραδιές βραβείων φεύγουν με ένα «goodie bag», το οποίο περιλαμβάνει πολυτελή και εντυπωσιακά δώρα. Όπως και σε άλλες διοργανώσεις, έτσι και στα MTV, οι σταρ κερδίζουν ένα ταξίδι στην Ελλάδα με διαμονή στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Avaton Luxury Hotel & Villas στην Ακτή Κομίτσας στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής.

Το πακέτο των δώρων περιλαμβάνει εκτός από τις διακοπές στο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, καλλυντικά, σοκολατάκια, μαγιό και διάφορα gadgets.

Σημειώνεται ότι το Avaton Luxury Hotel & Villas άνοιξε τις πύλες του στα μέσα του 2015 προσελκύοντας διεθνείς προσωπικότητες μέχρι και αρχηγούς κρατών.

Μάλιστα έχει βρεθεί πολλές φορές στο καλάθι δώρων και άλλων διοργανώσεων απονομής βραβείων, όπως τα Όσκαρ με στόχο την προσέλκυση VIP τουρισμού.