Skip to main content

Στάσεις εργασίας και αύριο στον ΟΑΣΘ-Τι αποφάσισαν οι εργαζόμενοι(vid)

Συνεχίζουν την κινητοποίησή τους με διπλή στάση εργασίας την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό - Τα επόμενα βήματα που αποφάσισαν

Σε νέα, διπλή στάση εργασίας προχωρούν αύριο Παρασκευή οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, συνεχίζοντας έτσι τις κινητοποιήσεις τους -με μειούμενη, ωστόσο, ένταση- μετά την τροπολογία εκχώρησης έργου του Οργανισμού στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία του Οργανισμού, που σήμερα έχουν ακινητοποιηθεί μέχρι το βράδυ, θα τραβήξουν εκ νέου χειρόφρενο από την αυριανή έναρξη των βαρδιών έως τις 9 το πρωί και από τις 19:00 έως το τέλος της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι, που συνεδρίασαν σήμερα στα γραφεία τους και απέστειλαν αίτημα προς το υπουργείο Μεταφορών για συνάντηση αντιπροσωπείας του Συνδικάτου με τον υπουργό, αποφάσισαν επίσης να μην προβούν σε καμία κινητοποίηση μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το ΔΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων στον Οργανισμό θα συνεδριάσει εκ νέου τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, για να εξετάσει το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων εφόσον δεν υπάρξει θετική απόκριση από τον Χρ. Σπίρτζη στο αίτημα για συνάντηση, ενώ για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.

Οι δηλώσεις του προέδρου των εργαζομένων, Δ. Τσερμενίδη: