Skip to main content

Στη διεθνή έκθεση PLMA Chicago συμμετείχε η Regina

Με την PLMA Chicago ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η παρουσία της Regina σε εκθέσεις για το 2017. Σημαντικές επαφές με εταιρείες λιανεμπορίου.

Σημαντικές επαφές με εταιρείες λιανεμπορίου της Βόρειας Αμερικής είχε η εταιρεία τροφίμων Regina, η οποία συμμετείχε με δικό της περίπτερο στη διεθνή έκθεση PLMA Chicago, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου 2017. Για περισσότερο από 30 χρόνια, η PLMA Chicago αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός του κλάδου Ιδιωτικής Ετικέτας στην αμερικανική ήπειρο, προσελκύοντας εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές, λιανεμπορικές και χoνδρεμπορικές επιχειρήσεις των Η.Π.Α και του Καναδά, που αναζητούν ποιοτικές λύσεις για αυξήσουν την πελατειακή τους βάση και πιστότητα.

Η εταιρεία Regina ήταν από τις λίγες ελληνικές συμμετοχές και η μοναδική ελληνική εταιρεία από τον κλάδο της επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού. Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, τα μηνύματα από τη συμμετοχή στην έκθεση ήταν πολύ θετικά. Με την PLMA του Σικάγο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η παρουσία της Regina σε εκθέσεις για το 2017, καθώς και εφέτος η εταιρεία έλαβε μέρος σε περισσότερες από οκτώ διεθνείς εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.

Η Regina, η οποία το 1971 ήταν η πρώτη ελληνική εταιρεία που συμμετείχε σε διεθνή έκθεση τροφίμων και δη στην έκθεση Anuga στην Κολονία, επενδύει στην εξωστρέφεια και τις εξαγωγές(Δείτε περισσότερα εδώ). Προς την κατεύθυνση αυτή, το 2018, χρονιά που η Regina γιορτάζει τα 60 χρόνια λειτουργίας της, προγραμματίζει τη συμμετοχή της σε άλλες οκτώ διεθνείς εκθέσεις ανά τον κόσμο.