Skip to main content

Στη φυλακή ο 47χρονος πατριός - «Δεν τη βίασα, είναι αποκύημα της φαντασίας της»

Ο 47χρονος, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου, αρνήθηκε τις κατηγορίες. Δεν έπεισαν οι ισχυρισμοί του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας ο 47χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της θετής κόρης του.

Ο 47χρονος, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου, αρνήθηκε τις κατηγορίες. Μάλιστα κατά την απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε πως οι καταγγελίες είναι αποκύημα της φαντασίας της νεαρής.

Για τα μηνύματα που έστελνε στην θετή κόρη του, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε πως δεν είναι ο ίδιος ο αποστολέας, αλλά ότι η 18χρονη πήρε το κινητό του και τα έγραψε αυτή για να τον ενοχοποιήσει.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν και θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα στην περιοχή της Σταυρούπολης μετά από καταγγελία της 18χρονης σήμερα θετής κόρης του ότι προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, ο εφιάλτης της ξεκίνησε το 2019 όταν η ίδια ήταν ακόμα ανήλικη και συνεχίστηκε μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, όταν και έσπασε τη σιωπή της. Μάλιστα η 18χρονη κατήγγειλε ότι στις 2 Μαΐου, ο 47χρονος αποπειράθηκε να ασελγήσει και πάλι σε βάρος της.