Skip to main content

Στη ΓΑΔΑ υπό αποδοκιμασίες για κατάθεση η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Κατά την είσοδό της Δήμητρα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και την αναγνώρισαν, την αποδοκίμασαν.

Στη ΓΑΔΑ έφτασε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, προκειμένου να δώσει κατάθεση για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Η κατάθεσή της έρχεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την κατάθεση του πορίσματος των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος κ. Όθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφερε πως η Δήμητρα Πισπιρίγκου καλείται ως μάρτυρας καθώς «έτυχε να βρίσκεται στο σπίτι της αδερφής της όταν βρέθηκε νεκρή η μικρή Ίριδα στην κούνια της».

Αναφερόμενος δε στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε στο kathimerini.gr πως η εντολέας του, Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή της στον θάνατο των παιδιών.

«Αρνείται την πράξη όπως έκανε από την αρχή. Θεωρεί ακριβείς τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις που έκαναν λόγο για παθολογικά αίτια. Άλλωστε υπήρχαν προβλήματα υγείας που είχαν αναγραφεί ως αιτία θανάτου από τους ιατροδικαστές που είχαν τελέσει την νεκροψία.
Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η πορεία της υπόθεσης όταν λάβουμε στα χέρια μας το πόρισμα και το μελετήσουμε. Τότε θα τοποθετηθούμε. Πάντως η εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και θεωρεί ότι είναι αποτέλεσμα της κακής δημοσιότητας που έχει λάβει η ίδια και η τραγική ιστορία της οικογένειας» σημείωσε χαρακτηριστικά.