Skip to main content

Στη λίστα του Fortune «40 under 40» o Τηλέμαχος Μαυράκης της Admine

Όπως αναφέρει το Fortune, η Admine είναι η κορυφαία ανεξάρτητη ελληνική digital agency με περισσότερα από 20 βραβεία ERMIS.

Στη λίστα των καλύτερων 40 επιχειρηματιών κάτω των 40 ετών της χώρας που δημοσίευσε το Fortune Greece βρίσκεται ο 38χρονος Τηλέμαχος Μαυράκης, CEO της ελληνικής digital agency Admine.

Όπως αναφέρει το Fortune, η Admine είναι η κορυφαία ίσως ανεξάρτητη ελληνική digital agency με περισσότερα από 20 βραβεία ERMIS. Έντεκα χρόνια μετά την ίδρυσή της, έχει αποκτήσει παρουσία σε Λευκωσία (2011), Αθήνα (2012), Πορτογαλία (2015), είναι πίσω από τις καμπάνιες εταιρειών όπως Honda, Philip Morris International (Papastratos), Eurobank κ.α. , ενώ σημειώνει σταθερά κερδοφορία τα τελευταία χρόνια. Ο συνιδρυτής και γενικός διευθυντής της κατάφερε το 2018 να είναι ένας από τους φιναλίστ για το Entrepreneurial Award των Study UK Alumni Awards 2018 του British Council. Έχει ανοίξει γραφεία σε Λευκωσία (2011), Αθήνα (2012), Πορτογαλία (2015) και διαθέτει «60+ πορωμένους Adminers και πελάτες σε 8 χώρες».

Στη φετινή λίστα του Fortune συμμετέχουν 23 νεοεισερχόμενοι από το χώρο του επιχειρείν για πρώτη φορά, ενώ οι υπόλοιποι 17 κράτησαν τη θέση τους από το 2018. Μεγάλο μέρος των συμμετεχόντων προέρχεται από τον χώρο της υψηλής τεχνολογίας, ενώ υπάρχουν συμμετοχές από κλάδους όπως το real estate, το digital advertising, ο τουρισμός, η υγεία και η πρωτογενής παραγωγή.