Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη η Μακάμπι Χάιφα για το φιλικό με τον Άρη (φωτο)

Η ομάδα του Ισραήλ το απόγευμα θα προπονηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ξεκινώντας την προετοιμασία εν όψει του φιλικού με τον Άρη

Η αποστολή της Μακάμπι Χάιφα έφτασε σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα προπονηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ξεκινώντας την προετοιμασία εν όψει του φιλικού με τον Άρη (Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, 18:30).

Η Μακάμπι Χάιφα θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για πέντε ημέρες και θα αγωνιστεί εκτός του αγώνα με τον Άρη με τον Ηρακλή Λάρισας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (2/12) στις 14:45 στα γήπεδα «LOLAS» στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά των κιτρινόμαυρων, ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μόουζες Οντουμπάτζο, Σαλέμ Εμπακατά και Έντουιν Ροντρίγκεζ. Οι δύο πρώτοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα και σήμερα ενώ ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα έβγαλε τα ράμματα, μετά την επέμβαση που έγινε για αφαίρεσης λιπώματος.  

Η αυριανή προπόνηση, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου. είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα του φιλικού αγώνα θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αναμέτρηση του Άρη με τους πρωταθλητές Ισραήλ θα γίνει υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

Δείτε φωτογραφίες της αποστολής της ομάδας από το Ισραήλ: