Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη κρατείται ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία Μακρή

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσής του από τη Βουλγαρία, ο άνδρας οδηγήθηκε στα σύνορα όπου παρελήφθη από τις ελληνικές αρχές.

Στη Διεύθυνση Μεταγωγών της Θεσσαλονίκης κρατείται ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσής του από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα.

Αργά εχθές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV, Βούλγαροι αστυνομικοί τον συνόδευσαν μέχρι τα σύνορα και από εκεί τον παρέλαβαν Έλληνες αστυνομικοί, οι οποίοι τον μετέφεραν αρχικά στη Θεσσαλονίκη.

Ο αδερφός του εκτελεστή του επιχειρηματία αναμένεται σύντομα να μεταφερθεί στην Αθήνα. Για τον ίδιο είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και εντοπίστηκε στη Βουλγαρία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε έρθει μαζί με τον αδερφό του στην Ελλάδα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του επιχειρηματία. Μάλιστα φέρεται να είναι αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα και αφού άφησε τον εκτελεστή να περιμένει το θύμα του, αμέσως μετά εξαφανίστηκαν και την επόμενη ημέρα ο ίδιος επέστρεψε στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άνδρας κρατάει ερμητικά κλειστό το στόμα του, ενώ φαίνεται να ήταν αυτός που κατασκόπευε τον χώρο και μετέφερε τον αδερφό του στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο αδερφός του που έχει συλληφθεί δεν έχει μιλήσει και όπως όλα δείχνουν οι αρχές θα δυσκολευτούν να μάθουν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το «συμβόλαιο θανάτου» του επιχειρηματία.