Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Γ. Τσακίρης για εκδήλωση της Α' ΔΗΜΤΟ ΝΔ για την καινοτομία

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα είναι κεντρικός ομιλητής στην έδρα της CISCO, για την καινοτομία και τις νεοφυείς επιχειρήσεις.

«Καινοτομία και νεοφυείς επιχειρήσεις» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει η Α' ΔΗΜΤΟ ΔΕΕΠ Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ (τοπική κομματική οργάνωση στο Α' δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Θεσσαλονίκης) για την ερχόμενη Δευτέρα, με κεντρικό ομιλητή τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη CISCO (Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων) στη δυτική Θεσσαλονίκη, επί της 26ης Οκτωβρίου 21, με ώρα έναρξης 18.30'.

Εκτός του κ. Τσακίρη ομιλητές είναι ο γενικός διευθυντής του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας NOESIS, Αθανάσιος Κοντονικολάου, με θέμα «Εργαστήρια γνώσης και επιστημών: Η γέννηση της επιχειρηματικότητας» και ο συνιδρυτής της Ideas Forward και του Ελληνικού Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων – HeBAN, δρ. Δημήτριος Κουρτέσης, με θέμα «Η ανάπτυξη του οικοσυστήματος νεοφυούς επιχειρηματικότητας στη Βόρεια Ελλάδα».

Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε ο πρόεδρος της Α' ΔΗΜΤΟ, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργος Γαζέπης και συντονίστρια είναι το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσης, Καλλιόπη Ζερβού.