Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Πέτσας από αύριο μέχρι και το Σάββατο

Τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών - Θα παρευρεθεί σε έκθεση της ΔΕΘ και θα συναντηθεί με δημάρχους

Επίσκεψη στη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, από αύριο Πέμπτη, έως και το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου.

Το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Πέτσας θα επισκεφθεί τις Σέρρες, όπου θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τους δημάρχους Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη, Εμμανουήλ Παππά, Δημήτριο Νότα, Αμφίπολης, Στέργιο Φραστανλή, Νέας Ζίχνης, Παντελή  Μπόζη, Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη, Βισαλτίας, Αθανάσιο Μασλαρινό και Ηράκλειας, Γεώργιο Κουτσάκη, καθώς και εκπροσώπους φορέων.

Θα συζητηθούν η αντιμετώπιση της πανδημίας, με έμφαση στην επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος, ζητήματα θεσμικά, καθώς και οι αναπτυξιακές προτεραιότητες της περιοχής από τα χρηματοδοτικά εργαλεία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα συμμετάσχει στις εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο κ. Πέτσας θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης Beyond 4.0 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Την Παρασκευή θα συναντηθεί, στο δημαρχείο Λαγκαδά, με τον δήμαρχο, Ιωάννη Ταχματζίδη και το Σάββατο, στο δημαρχείο Παύλου Μελά, με τον δήμαρχο Δημήτριο Δεμουρτζίδη, σχετικά το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».