Skip to main content

Thessaloniki Forum: Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας - Θα καταθέσει δέσμη 10 μέτρων

Σήμερα θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της ΔΕΘ- Helexpo και το απόγευμα θα απευθύνει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

Αναλυτικά, ο κ. Τσίπρας στις 12 θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση της ΔΕΘ- Helexpo και το Σωματείο Εργαζομένων και στις 7 μμ θα απευθύνει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης. Την Κυριακή στη 1 μμ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

Κατά την ομιλία του απόψε αναμένεται να παρουσιάσει δέσμη δέκα συγκεκριμένων και άμεσων μέτρων κυρίως μόνιμου χαρακτήρα για την διάσωση της οικονομίας, των εργαζομένων και των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αλλά και την ισχυρή στήριξη του κοινωνικού κράτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει λόγο στην ανάγκη διαμόρφωσης μιας νέας κοινωνικής συμφωνίας όλων εκείνων που πλήττονται σφοδρότερα από την κρίση.

Οι προτάσεις που θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκονται στη λογική των προγραμμάτων «Μένουμε Όρθιοι» και θα εμπλουτιστούν με νέες επεξεργασίες σε ζητήματα όπως η φορολογία.