Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα το 5ο Prodexpo North για την αγορά ακινήτων

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει περισσότερους από 30 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα επικεντρωθούν στις νέες ευκαιρίες των ακινήτων

Το 5ο Συνέδριο Prodexpo North επιστρέφει με φυσική παρουσία συνέδρων σήμερα, Τετάρτη 9 Μαρτίου στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου και online.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει περισσότερους από 30 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα επικεντρωθούν στις νέες ευκαιρίες και προοπτικές των ακινήτων στη μετά πανδημία εποχή, αλλά και στα τρέχοντα θέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κλάδου, καθώς το επόμενο διάστημα αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς σημαντικών αλλαγών για την αγορά ακινήτων.

Μερικά από τα θέματα στα οποία θα επικεντρωθούν οι εργασίες του συνεδρίου είναι: τα μεγάλα έργα υποδομών που βρίσκονται υπό κατασκευή, πώς μπορεί η βιομηχανία ακινήτων να βοηθήσει τις πόλεις να χτίσουν την κλιματική τους ουδετερότητα, οι παγκόσμιες τάσεις στο real estate, η ανάπλαση της περιοχής της δυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης, η αναβάθμιση του κλάδου της φιλοξενίας, η ανάγκη για χώρους γραφείων υψηλής τεχνολογίας, οι επενδύσεις στη φοιτητική στέγαση, η δημιουργία Logistics Hub για τη Νότια Ευρώπη.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν από την πλευρά της κυβέρνησης, ο κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, Υφυπουργός Φορολογίας και Δημόσιας Περιουσίας, ο κ. Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, ο κ. Γιώργος Καραγιάννης, Υφυπουργός Υποδομών και από την τοπική αυτοδιοίκηση ο κ. Πάρις Μπίλλιας, Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών & Δικτύων, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο κ. Γιάννης Ζαμπούκης, Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο κ. Μωυσής Ελισάφ, Δήμαρχος Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα τιμήσουν με την παρουσία τους διακεκριμένοι ομιλητές του κλάδου από το εξωτερικό: Roni Aloni, Managing Director, Leonardo Hotels and Resorts Mediterranean, Leon Avigad, Founder, Brown Hotels, Μαρία Βασιλάκου, Αντιδήμαρχος Βιέννης 2010-2019, Σύμβουλος Αστικής Ανάπτυξης και Μέλος του Mission Board «Climate - Neutral & Smart Cities», όπως επίσης και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών: Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πρόεδρος & CEO, Dimand, Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Thess Intec AE, Γεώργιος Ι. Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Group Chief Real Estate της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος, Πειραιώς Real Estate Μ.Α.Ε., Γιώργος Μυλωνάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Alumil, Ασημίνα Τζίκα, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Elvial, Τάσος Τζήκας, Πρόεδρος, Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης ΑΕ, Γιώργος Βιτούλας, Partner, Arbitrage Real Estate, Γιάννης Παρασκευόπουλος, Γεν. Διευθυντής, Danos-BNP Paribas Real Estate, Ναταλία Στράφτη, Managing Partner Operations, Grivalia Management, Δημήτρης Τζιβράς, MRICS, Γεν. Διευθυντής Γρ. Θεσσαλονίκης, CBRE Atria κ.α

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες στο https://www.prodexponorth.gr/agenda

Για να παρακολουθήσετε δωρεάν το συνέδριο, κάντε την εγγραφή σας εδώ