Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει ΔΕΘ

Συναντήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους παραγωγικούς φορείς και τον τεχνικό κόσμο εν όψει εγκαινίων ΔΕΘ.

Την ερχόμενη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις καθιερωμένες συναντήσεις του με τους φορείς της πόλης, εν όψει της επίσημης επίσκεψής στου για τα εγκαίνια της ΔΕΘ (11 – 12 Σεπτεμβρίου).

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρωθυπουργός θα έλθει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τετάρτη και θα έχει συναντήσεις κυρίως με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, ενώ αναμένεται να συναντηθεί και με αυτοδιοικητικούς φορείς, εκπροσώπους των Επιμελητηρίων και πιθανώς τους πρυτάνεις.

Στις συσκέψεις, που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Διοικητήριο (υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης), ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για τα αιτήματα του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, ενώ θα ζητήσει και προτάσεις για την οικονομία και την ανάπτυξη, αλλά και για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης θα ενημερωθεί για την πορεία των μεγάλων τεχνικών έργων και έργων υποδομής σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να κάνει και τις σχετικές ανακοινώσεις στην ομιλία του και στη συνέντευξη τύπου που θα γίνει στη ΔΕΘ.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύει ο κ. Σκέρτσος και στελέχη του γραφείου του και του επιτελείου του Μαξίμου, αλλά και συγκεκριμένοι υπουργοί ή υφυπουργοί από το υπουργείο Οικονομικών, Υποδομών και Μεταφορών κ.ά.